به گزارش جام جم آنلاین از میزان، بهار برای بسیاری افراد با مصرف پرتقال و سیب انباری سپری میشود.
به گفته متخصصان طب سنتی، باید سراغ میوههای خشک مثل برگههای آلو، زردآلو یا هلو بروید و بعد از خیساندن در آب نوشجان کنید. برگهها مزاج سرد و خشک دارند و رطوبت و گرمای فصل بهار را خنثی میکنند حتی میتوانید برگهها را به میز صبحانه بیاورید.
در این فصل، مصرف لبنیات در وعده صبح بسیار مفید است. شیره انگور و ارده با نان برشته هم گرمای معتدلی دارند و میتوانند در سفره صبحانه قرار بگیرند. تخم مرغ عسلی با دارچین و پودر سرکه را هم گاه در وعده صبحانه خود قرار دهید و پروتئین به بدنتان برسانید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد