به گزارش جام جم آنلاین از میزان، بهار برای بسیاری افراد با مصرف پرتقال و سیب انباری سپری میشود.
به گفته متخصصان طب سنتی، باید سراغ میوههای خشک مثل برگههای آلو، زردآلو یا هلو بروید و بعد از خیساندن در آب نوشجان کنید. برگهها مزاج سرد و خشک دارند و رطوبت و گرمای فصل بهار را خنثی میکنند حتی میتوانید برگهها را به میز صبحانه بیاورید.
در این فصل، مصرف لبنیات در وعده صبح بسیار مفید است. شیره انگور و ارده با نان برشته هم گرمای معتدلی دارند و میتوانند در سفره صبحانه قرار بگیرند. تخم مرغ عسلی با دارچین و پودر سرکه را هم گاه در وعده صبحانه خود قرار دهید و پروتئین به بدنتان برسانید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد