ترفندهای آشپزی

شکر را چاشنی غذا کنید!

دقت کرده‌‎اید غذاهای قهوه‌ای خوشمزه‌تر هستند؛ بهترین راه برای این‌که مواد غذایی قهوه‌ای شوند این است که مقداری شکر بر روی آن‌ها بپاشید.
کد خبر: ۱۱۳۱۵۴۲
شکر را چاشنی غذا کنید!

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، اگر مرغ، ماهی و یا کوکوسبزی درست می‌کنید، می‌توانید شکرپاش را برداشته و اندکی شکر روی آن‌‎ها بپاشید تا غذایتان خوش‌طعم‌تر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها