به گزارش جام جم آنلاین، احمد اسماعیل زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: اگر افراد دچار سکته مغزی شوند، در حدود 5 ساعت فرصت وجود دارد تا اقدامات اولیه پزشکی انجام شود.
وی ادامه داد: ماهی حاوی میزان زیادی اسیدهای چرب و منبع غنی از پروتئین است و میتواند اسید آمینههای مورد نیاز مغز را تأمین کند و باعث سلامت مغز شود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: تخم مرغ حاوی ویتامین های B و برای بهبود حافظه بسیار سودمند است، البته ویتامین E که حاوی فولات است که باعث توسعه مغز میشود پس زیتون، آوکادو، سبزیجات، روغنهای گیاهی، فندق، بادام، که ویتامین E هستند از زوال عقل و آلزایمر جلوگیری میکنند.
اسماعیل زاده عنوان کرد: توتها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و از بروز انواع سرطان در بدن جلوگیری میکند.
وی تاکید کرد: مصرف میوه و سبزیجات در حفظ سلامت مغز موثر است و از گرفتگی رگهای خونی جلوگیری میکند به همین دلیل افراد باید در طول روز حدود 5 واحد میوه و سبزی مصرف کنند.
اسماعیل زاده گفت: مصرف انواع ویتامین و املاح معدنی برای سلامت مغز و رشد سلول های جدید موثر است و افراد باید برنامه غذایی منظمی که حاوی میوه، سبزی، انواع ویتامین ها و املاح معدنی باشد را داشته باشند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد