به گزارش جام جم آنلاین از مهر، به گفته محققان دانشگاه لنکستر بریتانیا، ترکیب موسوم به EGCG (epigallocatechin-۳-gallate) موجود در چای سبز، تجزیه شده و پلاک های پروتئینی خطرناک موجود در عروق خونی را حل می کند.
«دیوید میلدتون»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فواید سلامت چای سبز به شکل گسترده ای مشخص است و در مطالعات قبلی هم مشخص شده که EGCG می تواند موجب تغییر در ساختار پلاک های آمیلوئید مرتبط با بیماری آلزایمر شود.»
وی در ادامه می افزاید: «نتایج ما نشان می دهد که این ترکیب در مقابله با انواع پلاک های که می توانند عامل حملات قلبی و سکته باشند هم موثر هستند.»
به گفته محققان، با مهندسی نسبی مولکول ها می توان داروی جدیدی برای درمان حمله قلبی و سکته تولید کرد.
مطالعه نشان می دهد EGCG با فیبرهای آمیلوئیدی پروتئینی موسوم به apoA-۱ (apolipoprotein A-۱) پیوند یافته و فیبرها را به مولکول های قابل حل کوچک تری که کمتر احتمال آسیب رساندن به عروق خونی را دارند تبدیل می کند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد