طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت

خورش قیمه یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که می‌توانید با دستور زیر آن را بدون گوشت درست کنید.
کد خبر: ۱۲۴۳۱۲۸
طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خورش قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است که به روش‌های مختلفی و با مواد متنوعی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای ۵ نفر
لپه: ۲ پیمانه
لیمو عمانی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۸ عدد
سویای درشت: ۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم

ابتدا مواد را به اندازه‌های ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب می‌پزیم سپس آب آن را گرفته و لپه‌ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت می‌پزیم.

سیب زمینی‌های خلال شده را به آن‌ها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه می‌دهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها