به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ،راز تهیه سس خوش طعم چه سس های بر پایه مایونز و چه سس های قرمز، به نکات تهیه این سس ها بستگی دارد. کم و زیاد کردن مواد اولیه، طعم دهنده ها و نحوه درست کردن سس مرحله به مرحله، فوت و فن هایی است که در این مطلب میخوانید.
۱یکی از اجزای اصلی سس قرمز «شکر» است و انتخاب نوع آن بر طعم سس اثر دارد. شکر باید پودری باشد و بوی ماندگی و به اصطلاح «گونی» ندهد؛ در غیر این صورت عطر و طعم سس گوجه فرنگی خراب خواهد شد.
۲بهتر است سرکهای که در تهیه سس کچاپ استفاده میکنید، خانگی باشد و در میان انواع سرکهها، سرکه انگور قرمز و سفید از بهترینها هستند.
۳رب گوجه ای که در تهیه سس کچاپ استفاده میشود، باید خوشرنگ باشد. پس از ریختن ربهایی که رنگشان به سیاهی میزند، خودداری کنید. طعم رب هم بهتر است که ترش و شیرین مطابق ذائقه شما باشد.
۴ادویههایی که میتوانید در تهیه سس گوجهفرنگی استفاده کنید، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا یا همان پودر فلفل دلمه ای است.
۵در صورت تمایل میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوه ای یا به جای هر دوی آنها، از کمی عسل برای تهیه این سس استفاده کنید.
۶هنگام تهیه سس گوجهفرنگی، بر خلاف سس مایونز، بهیچوجه نباید به محتویات سس، آبلیمو اضافه کنید. اجزای اصلی سس کچاپ فقط شکر، سرکه و رب گوجه فرنگی هستند
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد