به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، گولاش یک غذای مقوی و پر انرژی است که در آن گوشت استفاده میشود.
مواد لازم گولاش
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان) |
1 کیلو |
روغن |
1 پیمانه سرخالی |
پیاز سرخ کرده |
2 یا 3 قاشق سوپخوری |
سیر خرد شده |
3 حبه |
گوجه فرنگی |
500 گرم |
فلفل دلمه ای |
3 عدد |
آرد |
1 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی |
2 قاشق |
طرز تهیه گولاش
- گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و بشوئید. یک تابه یا قابلمه نسوز بردارید و گوشت را به همراه پیاز و سیر درون آن بیندازید و روی حرارت ملایم با در بسته قرار دهید تا آرام آرام آب گوشت کشیده شود. سپس 2 تا 3 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. اما دقت کنید تا گوشت له نشود
- فلفل ها را بشوئید و دانه های داخل آن و دم آن را بگیرید و سپس آنها را خرد کنید. فلفل را در تابه گوشت بریزید و زیر گاز را کم کنید.
- در تابه ای دیگر دو قاشق روغن داخل تابه ای بریزید و آرد را درون آن سرخ کنید. آرد سرخ شده را داخل تابه گوشت بریزید و سپس رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید. مواد را خوب باهم هم بزنید و بگذارید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود.
- روی گوجه فرنگی ها مقداری آب جوش ریخته و پوست آنها را بگیرید. تخم گوجه ها را خارج کنید و گوشت آن را برش بزنید. گوجه فرنگی ها را داخل گولاش بریزید و و به قدر کافی نمک و فلفل به غذا بزنید. اجازه دهید تا گولاش جابیفتد اما گوجه ها له نشوند. این غذای خوشمزه را در ظرف بکشید و با نان سرو کنید.
بیشتر بخوانید : برای مطالعه آموزش طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی کلیک کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.