
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، انار حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، ضدویروسی و ضد توموری و منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است.
یک عدد انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن شروع به جوشیدن کند و پخته شود.
گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد. اجازه بدهید ۲۰ دقیقه انار بپزد. سپس آن را کناری بگذارید تا خنک شود.
انار را باز کنید و آن را غیر از پوست رویی میل کنید. این کار را شبها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید.
اگر عفونت شدید دارید این کار را سه شب به صورت پی در پی انجام بدهید. این آنتی بیوتیک قوی هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریهها را درمان میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ