برای تهیه اسموتی از خرمالوی کاملا رسیده استفاده کنید تا نوشیدنی شما گس مزه نشود.

طرز تهیه اسموتی خرمالو

خرمالو از میوه‌های پاییزی است که چربی و پروتئین کمی دارد، اما سرشار از انواع مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری برای بدن است. فیبر رژیمی موجود در خرمالو مانند یک ملین طبیعی عمل می‌کند و می‌تواند برای درمان یبوست و ناراحتی‌های گوارشی مفید باشد.
کد خبر: ۱۲۷۹۲۳۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،اسموتی خرمالو از نوشیدنی‌های خوشمزه و بی‌نظیر فصل پاییز است که در آن ترکیبی از میوه، شیر، بستنی، عسل یا شکر و یخ به کار رفته و طعم‌دهنده‌هایی همچون زنجبیل، دارچین و وانیل عطر و بوی خاصی به آن می‌بخشد.

طرز تهیه اسموتی خرمالو

مواد لازم اسموتی خرمالو

خرمالوی رسیده 2 عدد
مغز بادام 30 گرم
زنجبیل تازه یک تکه کوچک مربعی به ابعاد 1 سانتی متر
عسل یا شکر  1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه + 1/4 پیمانه در صورت لزوم
یخ خرد شده 1/2 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه اسموتی خرمالو

  1. خرمالو‌ها را شسته و پوست نازک آن‌ها را بگیرید. 
  2. پوست زنجبیل را نیز بگیرید و سپس آن را به چند تکه کوچک‌تر برش بزنید.
  3. خرمالو را به همراه مغز بادام و زنجبیل در مخلوط کن بریزید، سپس ۱/۲ فنجان شیر، عسل و یخ را به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط کن را روشن کنید و صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  5. اگر اسموتی خیلی غلیظ بود، ۱/۴ فنجان شیر به آن اضافه کنید تا رقیق‌تر شود.
  6. اسموتی را در لیوان سرو بریزید، روی آن را با پودر مغز بادام تزیین کرده و به صورت خنک میل کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها