به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، گولاش یک غذای مقوی و پر انرژی است که در آن گوشت استفاده میشود.
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان) | 1 کیلو |
روغن | 1 پیمانه سرخالی |
پیاز سرخ کرده | 2 یا 3 قاشق سوپخوری |
سیر خرد شده | 3 حبه |
گوجه فرنگی | 500 گرم |
فلفل دلمه ای | 3 عدد |
آرد | 1 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
صادق ورمزیار در گفتوگو با «جامجم آنلاین»:
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد