شیره خرما بسیار مقوی و خوشمزه

طرز تهيه شيره خرما در خانه به همراه نكات مهم

بهتر است براي تهيه شيره خرما از خرماهاي شيره دار استفاده كنيد. استفاده از خرماي بدون شيره و خشك خيلي براي اين كار مفيد نيست
کد خبر: ۱۲۹۳۷۶۴

طرز تهيه شيره خرما در خانه به همراه نكات مهم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج

مواد لازم:

خرمای بدون هسته و کلاهک

آب جوش:به مقدار وزن خرما

طرز تهيه شيره خرما در خانه به همراه نكات مهم

طرز تهیه:

خرماها را شسته و از وسط نصف كنيد و هسته آنرا جدا كنيد و در يك قابلمه گود ريخته و روي آن آب جوش بريزيد و بگذاريد نيم ساعت بماند.

بعد از اين مدت قابلمه را روي حرارت گذاشته و اجازه دهيد آب به جوش بيايد.

وقتي آب جوش آمد زير شعله را كم كنيد و بگذاريد 5 دقيقه بجوشد تا نرم شود.

پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها كاملا نرم شود.

سپس قابلمه را از روي حرارت برداشته و بگذاريد نيم ساعت ديگر در همان آب بماند.

بعد از این مدت خرماها را در صافي ريخته و با دست آرام آرام فشار دهيد تا شيره جدا شده و از صافي خارج شود.

دقت كنيد كه گوشت و پوست خرما از صافي رد نشود.

حال شيره را دوباره روي حرارت بگذاريد تا آرام آرام بجوشد و غليظ شود.

در اين مدت بايد شيره را مدام هم بزنيد تا ته نگيرد.

 

نكات مهم:

  • دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.
  • اگر غلظت شيره خرما كم باشد زود كپك ميزند ، بنابراين سعي كنيد يا غلظت شيره را بيشتر كنيد و يا اينكه به مقدار كم تهيه كنيد.
  • این شیره رو تو جای خشک و خنک و تو ظرف در بسته میتونید تا یک سال نگه دارید.
  • ممكن است رنگ شيره خرماي خانگي اندكي تيره تر از رنگ معمول آن باشد.
newsQrCode
برچسب ها: خرما شیره مقوی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها