سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نخود فرنگی | ۳۰۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
برای تهیه خورشت نخود فرنگی ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
در این مرحله مواد را به مدت حداقل ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شوند. در ادامه از مخلوط گوشت و پیاز کوفته های قلقلی به اندازه گردو درست می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
حالا مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و کوفته های قلقلی را داخل روغن داغ سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
در این مرحله پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود.
حالا در صورت تمایل سیرها را با رنده ریز رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم، در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از سیر از پودر آن استفاده کنیم. سیر را فقط باید در حدی تفت دهیم که عطر آن بلند شود.
در این مرحله ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه می کنیم، سپس رحرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آّ سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم و گوشت های قلقلی را به قابلمه اضافه می کنیم.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه نخود فرنگی را به همراه کمی نمک به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی خورش کشده شود و خورش جا بیفتد. در همین حین سیب زمینی ها را به شکل دلخواه خرد می کنیم.
در این مرحله سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در پایان پخت خورش زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، سپس خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کرده و با برنج سرو می کنیم.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد