سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
نانهای تست را به قطعات یک سانتیمتری تقسیم کرده و با برس کمی روغن زیتون روی آنها میزنیم وبه مدت ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم تا ترد شوند.
در صورت تمایل میتوانید کمی سیر له شده را هم برای طعمدار کردن تستها روی آن بگذارید و داخل فر قرار دهید.
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به شکل دلخواهتان خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید، زیتونها را حلقه حلقه کرده و به آن اضافه کنید. برگهای ریحان را هم جدا کرده و درکاسه بریزید.
در صورت تمایل میتوانید فلفل دلمهای رنگی را هم به دستور تهیه اضافه کنید.
روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید سیر و جعفری را ریز خرد کنید و بعد از اضافه کردن به سس خوب هم بزنید.
سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو کردن در یخچال قراردهید تا طعم سس را به خود بگیرد. در آخر نانهای تست را که قبلا آماده کرده بودید به همراه پنیر پارمسان به سالاد اضافه کنید و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و از این سالاد ایتالیایی لذت ببرید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد