در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، در اینجا مواد غذایی مفید که به چربی سوزی و خوش اندامی شما کمک زیادی می کنند، معرفی شده اند:
دارچین: برخی مطالعات نشان می دهد که دارچین سطح قند خون را تثبیت می کند و اشتها را بخصوص در افراد مبتلا به دیابت نوع دو مهار می نماید.
فلفل تند: فلفل حاوی یک ماده شیمیایی به نام کپسایسین است که برای جلوگیری از اشتها و افزایش سرعت سوخت و ساز مفید به نظر می رسد.
چای سبز: کاتچین موجود در چای سبز به از دست دادن وزن و تحریک بدن برای سوزاندن چربی کمک می کند. روزانه ۴ تا ۶ فنجان چای سبز به علاوه ۱۸۰ دقیقه ورزش هوازی در هفته به از دست دادن چربی کمک زیادی می کند.
گریپ فروت: خاصیت چربی سوزی جادویی ندارد اما به شما در داشتن احساس سیری کامل کمک می کند و دلیلش هم این است که گریپ فروت حاوی فیبر محلول است و طول می کشد که هضم شود. یک لیوان آب گریپ فروت قبل از غذا اگر میل شود، احساس سیری می دهد و شما کالری کمتری در طول غذا خوردن دریافت می کنید.
هندوانه: خوراکی های غنی از آب فضای بیشتری از روده را اشغال می کنند و سیگنالهایی در بدن ایجاد می شود که غذا به اندازه کافی دریافت شده است. بسیاری از میوه ها و سبزیجات خام سرشار از آب و مواد مغذی و کم کالری هستند.
گلابی و سیب: این دو میوه نیز حاوی آب فراوان و فیبر هستند و به احساس سیری کمک می کنند.
تخم مرغ: برای لاغری باید میزان کالری های دریافتی تان را کاهش دهید اما به پروتئین نیاز مبرم دارید. تخم مرغ هم یکی از منابع طبیعی پروتئین است. مطالعات نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی سرشار از پروتئین دارند (یعنی ۴۰ درصد پروتئین و ۳۰ درصد کربوهیدرات ها) بعد از یک سال به میزان ۳۸ درصد چربی بیشتری نسبت به افرادی که کربوهیدرات های بیشتری مصرف می کنند (یعنی ۵۵ درصد کربوهیدرات و ۱۵ درصد پروتئین) از دست داده و لاغرتر شدند.
گردو و بادام: گردو، بادام و کلا میوههای صدفی یا پوسته دار باعث آب شدن چربی های دور شکم می شوند. متخصصان حوزه تغذیه معتقدند که مغزها و کلا میوه های پوسته دار تاثیر مثبتی روی تناسب اندام دارند به شرطی که در مصرف آن ها زیاده روی نکنید. دلیلش هم این است که این میوه ها سرشار از فیبر، پروتئین و چربی های مفید هستند که قادرند حساسیت بدن را نسبت به انسولین بالا برده و به کاهش وزن کمک کنند.
ماهی آزاد: به عقیده محققان امگا ۳ ماهی باعث کاهش توده چربی بدن میشود. البته تاکنون به درستی مشخص نشده است این اسیدهای چرب با چه مکانیسمی به کاهش چربی ها کمک می کنند. محققان در جریان بررسی های خود مشاهده کردند که امگا ۳ با اشتهای زیادی مقابله میکند و تا دو ساعت بعد از مصرف ماهی های سرشار از این اسیدهای چرب گرسنگی به سراغتان نمی آید.
شیر کم چرب: نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد که کلسیم یک تاثیر اساسی روی سلامت بدن دارد. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و همچنین ماست منبع فوق العاده کلسیم هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد