سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خوزستان توریسم
مواد لازم :
طرزتهیه :پیازهارو خورد میکنیم وکمی تفت میدهیم بعد جگر را اضافه میکنیم وهم میزنیم گوجه .رب.ادویه .نمک رااضافه و خوب هم میزنیم تاسرخ شوند بعد اب اضافه میکنیم و شعله را کم میکنیم تابپزد منتظر میمانیم تا اب ان تمام شود وجگرها پخته شوند .البته، برای لذیذ تر شدن طعم آن چند تیکه خوش گوشت یا دنبه می توان استفاده کرد. نوش جان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد