سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم خمیر
آرد 2 پیمانه (لیوان)
شیر خشک 1/4 پیمانه
خمیر فوری یک قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک کمی
روغن 1/4 پیمانه
آب 3/4 پیمانه
مواد میانی
3قاشق غذا خوری روغن
سینه مرغ نیم کیلو
1پیاز متوسط خورد شده
1فلفل دلمه ای سبز و قرمز
یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط نمک و فلفل و زرد چویه
پنیر موزارلا
طرز تهیه
همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را نیم ساعتی میگذاریم تا به عمل بیاد.
خمیر را به دو قسمت کرده، اندازه ظرف مورد نظر پهن می کنیم.
ظرف را کمی چرب کرده خمیر پهن شده را داخلش میگذاریم.
مواد میانی اختیاری هست.
من پیاز تفت داده شده را با فلفل دلمه و هویچ رنده شده با هم سرخ کردم. مرغ که جدا آب پز و ریش ریش شده بود را بهش اضافه کردم.
باهم مخلوط کرده و 1 قاشق پنیر خامه (مایونز) و جعفری خرد شده هم ریختم.
مواد میانی را روی خمیر میریزیم و در پایان روش پنیر پیتزا میریزیم.
خمیر دومی را هم پهن کرده و روی مواد میگذاریم
با انگشت کناره ها را فشار میدیم که بچسپن
میتونیم قبل گذاشتن خمیر دوم با اب کناره خمیر را خیس کنیم.
روی سطح کار را کمی با دست هم فشار میدیم که هوا داخلش نباشه.
زرده تخم مرغ را با دو قاشق شیر تازه مخلوط کرده و با برس روی خمیر می زنیم
روش را کنجد و سیاه دونه می ریزیم و با یه چاقو تیز هر اندازه خواستیم روش خط می کشیم.
میگذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 10 تا 15 بپزه.
البته بستگی به گرمای فر هس. هر وقت دیدین طلایی شده شعله بالا را میزنیم.
وقتی از فر بیرون آوردیم چند دقیقه یک پارچه تمیز روش می کشیم و سپس به راحتی از روی خط برش میدیم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد