
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد الک شده ۱ پیمانه
نمک کمی
جعفری، شوید، پیازچه ساطوری

مواد رو دوقسمت کردم به یکیش جعفری و به یکیش ریحون اضافه کردم که با پنیر خامهای عالی شد و پیازچه رو حذف کردم.
شیر و تخم رو بزنید تا یکدست بشه سپس آرد و نمک رو اضافه و مجددا هم بزنید و در نهایت سبزیجات رو اضافه کنید.
کف تابه رو چرب کنید و کمی از مواد رو داخلش بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سهراب بختیاریزاده در گفتوگو با جامجم:
سفیر کشورمان در روسیه در گفتوگو با روزنامه «جامجم» اهمیت سفر وزیر خارجه را تشریح کرد