آش گوجه‌ سبز

ترش و خوشمزه

طرز تهیه آش کرفس

معجزه کرفس و سیر

از خواص کرفس در زمینه‌های مختلف مانند چربی‌ سوزی و کاهش وزن، تقویت دستگاه گوارش، رفع یبوست، کاهش فشارخون و... بسیار شنیده‌ایم. یکی دیگر از موارد استفاده کرفس برای افراد دارای مشکل قلبی است.
کد خبر: ۱۳۰۱۶۳۷

آش کرفس حاوی کرفس و سیر زیاد است که هر دوی این خوراکی‌ها قدرت زیادی در تجزیه چربی و پاکسازی رگ‌ها دارند و برای این بیماری مفید است.

مواد اولیه برای ۴ نفر

لوبیا سفید: یک پیمانه(۳۰۰۰تومان)
کرفس خردشده: یک پیمانه(۱۰۰۰تومان)
رب گوجه‌فرنکی: یک قاشق غذاخوری(۵۰۰تومان)
سیر تازه: ۵حبه(۵۰۰تومان)
جعفری خردشده: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری(۱۰۰۰تومان)
نمک و آبلیموی تازه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا را شسته و با کمی آب ولرم خیس کرده و سپس با کمی آب پخته و کنار می‌گذاریم. روغن زیتون را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و سیرها را پوست‌کنده و خردکرده و در آن می‌ریزیم و تفت‌ می‌دهیم و وقتی کمی سرخ شد رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

در مرحله بعد کرفس را خردکرده، شسته و در قابلمه ریخته و آن را هم کمی تفت می‌دهیم و در نهایت قارچ‌ها را هم شسته، به اندازه دلخواه خردکرده و به مواد اضافه کرده و بعد از کمی تفت‌دادن دو لیوان آب‌جوش روی مواد ریخته و بعد از چند دقیقه لوبیا را به مواد اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم.

وقتی آش جوش آمد در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم و بعد از پخت کامل مواد و جا افتادن آش، جعفری را شسته، خردکرده و همراه کمی نمک (از حداقل نمک استفاده کرده و سعی کنید آن را با آبلیمو مزه‌دار کنید) و آبلیموی تازه به آن اضافه کرده و در نهایت آش را در ظرف مناسبی ریخته و سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: 

به جای لوبیا سفید می‌توان از انواع دیگر لوبیا یا نخود استفاده کرد اما لوبیا سفید گزینه مناسب‌تری است.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم 

newsQrCode
برچسب ها: کرفس یبوست سیر
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها