مواد اولیه:
چغندر متوسط: ۳عدد(۱۰۰۰ تومان)
هویج متوسط: ۵عدد(۱۰۰۰تومان)
آبمرغ: ۲لیوان
پیاز متوسط: یک عدد(۵۰۰ تومان)
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری(۱۰۰۰ تومان)
سیر: ۲حبه
گشنیز تازه: ۱۰۰گرم(۵۰۰ تومان)
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
سیر و پیاز را پوستکنده، خردکرده و در قابلمهای ریخته و با روغن زیتون تفتداده و کمی سرخ میکنیم. چغندر را پوستکنده و رنده میکنیم و به پیاز و سیر اضافهکرده و با شعله زیاد خوب تفت میدهیم.
سپس هویج را هم پوستکنده و خردکرده و به مواد اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه تفتدادن نمک، زردچوبه، فلفل و آب مرغ را هم اضافه کرده و شعله را کم میکنیم تا مواد بپزد.
بعد قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و وقتی کمی خنک شد آن را در غذاساز ریخته و میکس میکنیم.(البته میتوان غذا را میکس نکرد) سپس سوپ را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی داغ شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز تازه ساطوری خردشده تزیین کرده و با برشهای لیموترش سرو میکنیم.
نکات آشپزی:
چغندر باید خام باشد در غیر این صورت سوپ آب انداخته و جا نمیافتد.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: