منبع مقوی
طرز تهیه سوپ مرغ با برنج قهوه‌ای

منبع مقوی

سوپ چغندر و هویج

تقویت‌کننده زمستانی

سوپ چغندر و هویج یک شام یا پیش‌غذایی خوشرنگ، خوشمزه، مقوی و البته زمستانی است که علاوه بر دارابودن ویتامین و مواد موردنیاز بدن، تقویت‌کننده بدن، ضدسرطانی قوی و دافع سموم بدن است و از همه مهم‌تر یک مشکل شایع یعنی یبوست را هم رفع می‌کند.
کد خبر: ۱۳۰۴۳۸۰

مواد اولیه:
چغندر متوسط: ۳عدد(۱۰۰۰ تومان)
هویج متوسط: ۵عدد(۱۰۰۰تومان)
آب‌مرغ: ۲لیوان
پیاز متوسط: یک عدد(۵۰۰ تومان)
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری(۱۰۰۰ تومان)
سیر: ۲حبه
گشنیز تازه: ۱۰۰گرم(۵۰۰ تومان)
نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:
سیر و پیاز را پوست‌کنده، خردکرده و در قابلمه‌ای ریخته و با روغن زیتون تفت‌داده و کمی سرخ می‌کنیم. چغندر را پوست‌کنده و رنده می‌کنیم و به پیاز و سیر اضافه‌کرده و با شعله زیاد خوب تفت می‌دهیم.

سپس هویج را هم پوست‌کنده و خردکرده و به مواد اضافه می‌کنیم. بعد از چند دقیقه تفت‌دادن نمک، زردچوبه، فلفل و آب مرغ را هم اضافه کرده و شعله را کم می‌کنیم تا مواد بپزد.

بعد قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی کمی خنک شد آن را در غذاساز ریخته و میکس می‌کنیم.(البته می‌توان غذا را میکس نکرد) سپس سوپ را دوباره در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی داغ شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز تازه ساطوری خردشده تزیین کرده و با برش‌های لیموترش سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی:

چغندر باید خام باشد در غیر این صورت سوپ آب انداخته و جا نمی‌افتد.

ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
برچسب ها: سوپ چغندر هویج
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها