به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مراکز و باشگاه های ورزشی باید به گونه ای باشد که برای هر نفر از خدمت گیرندگان حداقل چهار متر مربع فضا در نظر گرفته شود و واحدهایی که امکان تأمین شرایط فوق را ندارند تا زمان برقراری شرایط اجازه فعالیت نخواهند داشت و مسئولیت آن با اتحادیه یا سازمان صادر کننده مجوز است.
جمعیت خدمت گیرندگان در مناطق زرد حداکثر ۳۰ نفر و مناطق آبی حداکثر ۵۰ نفر و سرو غذا در مراکز ورزشی مطابق پروتکل های بهداشتی است و در صورت وجود بوفه، فقط فروش مواد غذایی و نوشیدنی بسته بندی دارای پروانه ساخت، مجاز بوده و در عین حال برای انجام نظافت و گندزدایی مراکز ورزشی لازم است بین سانس ها یک ساعت فاصله در نظر گرفته شود.
تأمین تهویه مناسب با استفاده از هواکش و باز گذاشتن درها و پنجره های سالن ها ضرورت دارد و باید شش بار تعویض هوا در ساعت انجام شود.
همچنین گندزدایی مستمر و سایل ورزشی در باشگاه های بدنسازی که دارای تماس مشترک شامل تخته پرس، دسته دمبل ها، میله های هالتر، میزهای پرس، دستگیره ترد میل، دستگیره دوچرخه، دستگیره اسکی فضایی، دستگیره های دستگاه سیم کش، دستگیره دستگاه قایقی، میله های بار فیکس، دستگیره دستگاه های پرس پا، میله دستگاه اسکات و نظایر آن است، در پایان هر سانس انجام و برای این کار لازم است بین سانس ها، یک ساعت فاصله در نظر گرفته شود.
به تازگی و به دنبال تایید و ابلاغ پروتکل های بهداشتی گام دوم مبارزه با کووید ۱۹ (کروناویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در «استخرهای شنا» از سوی وزارت بهداشت به وزارت ورزش و جوانان ارسال و فدراسیون پزشکی ورزشی نیز این پروتکل بهداشتی را به روسای فدراسیون های ورزشی و ادارات کل ورزش و جوانان و هیات های پزشکی ورزشی استان ها ابلاغ کرده است.
برای مشاهده متن کامل پروتکل های بهداشتی گام دوم مبارزه با کووید ۱۹، فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در «مراکز و باشگاههای ورزشی»، اینجا کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد