به گزارش جام جم آنلاین ، سوپ فلفل یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست، البته برای آنهایی است که عاشق فلفل و ادویه جات هستند.
مواد مورد نیاز:
گوشت گوساله حدود یک کیلو و 360 گرم
یک پیاز فنجان
2 سیب زمینی متوسط خرد شده
450 گرم لوبیا قرمز
چهار لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ شده
3 قاشق چایخوری پودر چیلی
8 فنجان آب
نمک به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ، گوشت گاو و پیازچه را مخلوط کنید. 5 دقیقه تفت دهید یا تا زمانی که گوشت آن سرخ شود. چربی اضافی را آبکش کرده و سیب زمینی ، لوبیا ، آب گوجه فرنگی ، پودر چیلی ، آب و نمک را اضافه کنید تا مزه دار شود. حرارت را کم کنید. به مدت 1 ساعت بپزید و سپس سرو کنید.
ارزش غذایی در هر وعده:
518 کالری ، پروتئین 26 گرم، کربوهیدرات 43.1 گرم، چربی 27.8 گرم، کلسترول 82.7 میلی گرم، سدیم 829.5 میلی گرم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد