امروزه بسیاری از کسبوکارها بهسمت هوشمندشدن حرکت میکنند و یکی از راههای پویا برای تحقق این امر، میتواند حذف کاغذها از روی میزها باشد.
بهخصوص اگر به بازار فروش کاغذ سر زده باشید، لزوم استفاده از فرمهای هوشمند را بهتر متوجه خواهید شد.
فرمهای هوشمند نسخه الکترونیکی فرمهای کاغذی و اتفاقات جاری یک سازمان هستند، بهآسانی روی سیستمها اجرا میشوند و یادگیری کار با آنها ساده است.
مدیران سازمانها با پایش دادهها در این فرمها میتوانند نبض سازمان خود را در دست بگیرند، چشماندازی از تمام بخشهای سازمان داشته باشند و بزرگترین چشمانداز خود را شناسایی کنند.
شرکت دانشبنیان و خلاق و نوآور «آرشام سیستم فرتاک» ارائهدهنده فرمسازی پیشرفته الکترونیکی با نام فهام (سرواژه فرمهای هوشمند آنی متمرکز) است و میتواند برای شرکت شما، فرمهای مخصوصتان را طراحی کند.
در تمام سازمانها و شرکتها، هر روز اطلاعات و گزارشهای زیادی روی فرمهای کاغذی ثبت، دستهبندی و جابهجا میشود. گاهی بعضی از فرمها باید تصحیح شود، گاهی گم میشود و هزار اتفاق مشابه برای این گونه فرمها میافتد.
در پایان روز هم کوهی از کاغذ مصرف شده است. بعضی از سازمانها برای رهایی از این مشکل، از نرمافزارهای اداری استفاده میکنند، اما مشکلشان با این نرمافزارها، محدودیت انواع فرم آنها و محدودشدنشان بهقسمت خاصی از یک سازمان مانند بخش حسابداری است.
فهام میتواند مبتنیبر نیاز مشتریان برای تمام بخشهای یک سازمان فرمهای مورد نیازشان را طراحی کند و کاربران میتوانند با ایجاد گزارشها و داشبوردها، بهطور خلاصه و دقیق عملکرد و کارایی سازمان را مشاهده کنند.
سید علی لاجوردی، رئیس هیأتمدیره این شرکت، درباره شروع کار فهام میگوید: «هسته اولیه نرم افزار فهام از سال ۸۹ راهاندازی شده است و اولین پروژه ما برای وزارت نیرو در شرکت آب و فاضلاب بود. ما در این سازمان سامانه بالانس آب کشور را اجرا کردیم. در این سامانه گزارشها بهصورت مویرگی از تمام شهرها و شهرستانهای کشور جمعآوری میشد و بهطور مستقیم در اختیار مدیر سازمان قرار میگرفت. با توسعه فهام تا به امروز، سامانه مدیریت خوردگی را برای شرکت فلات قاره، سامانه جامع و آنلاین امور فرهنگی قوه قضاییه با حدود ۱۰۰ هزار کاربر، سامانه سجاده ستاد اقامه نماز، سامانه ساجون وزارت نیرو و بسیاری از سامانههای دیگر را اجرا کردهایم و فرمهای آنها را بهشکل الکترونیکی درآوردهایم.»
امکان دسترسی به سامانه در هر زمان و مکان بدون محدودیت تعداد کاربر.
امکان استقرار مدلهای مختلف سازمانی و طراحی قالب اختصاصی.
سرعت اجرای بالا و انعطافپذیری در طراحی فرمها.
ارائه بالاترین کیفیت با پایینترین قیمت.
داشبورد منعطف و گزارشهای سریع.
عدم نیاز به زیرساختهای هزینهبر.
عدم نیاز به سرورهای گران قیمت.
امنیت بالا و بدون ریسک.
پشتیبانی از چند زبان.
از لاجوردی پرسیدم چرا فرهنگ استفاده از این نرمافزارها هنوز در ادارات ما جا نیفتاده است؟ وی در پاسخ به این سوال جامجم میگوید: «بزرگترین مشکل ما گرفتن پروژه است و معمولا ورود به سازمانهای دولتی با محصولی تخصصی دشوار است. آنقدر که برخی از سازمانهای دولتی به هنگام خرید، از ما فاکتورهای فروش با قیمت غیر واقعی میخواهند.»
وی در ادامه میافزاید: «ما در حال رایزنی با کشور عراق برای صادرات این خدمت هستیم و امیدواریم بتوانیم صادرات وسیعتری داشته باشیم.»
ربات رصد اخبار «خبر فهام»
«داستان شکلگیری خبر فهام دلیل شخصی داشته است که توسعه پیدا کرد و حالا در یک قدمی تبدیلشدن به یک خبرگذاری است. معمولا وقت زیادی را برای خبرخوانی در اپلیکیشنهای پیامرسان صرف میکنم و گاهی میدیدم که خبرها کیفیت لازم را ندارند یا اصلا خبر موثقی نبودند.»
اینها را سید علی لاجوردی درمورد داستان طراحی و ایجاد کانال تلگرامی و سایت «خبر فهام» در مجموعه آرشام سیستم فرتاک تعریف میکند.
خبر فهام، ربات هوشمندی برای رصد روزانه اخبار خبرگزاریهای مختلف مثل مهر، ایسنا، ایرنا، فارس، تسنیم و ... است.
این ربات بر اساس کلمات کلیدی که در هفت دسته خبری (سیاسی، فرهنگی و هنری، علمی، اجتماعی و حوادث، ورزشی و بینالمللی) برای آن تعریف شده است، اخبار را متنکاوی میکند تا کلمات وزندار و آنهایی که کلیکخور هستند را تشخیص دهد و بتواند بهترین و مهمترین خبرها را منتشر کند. سپس حدود ۱۴۰ خبر را در ۲۴ ساعت انتخاب و عنوان و لید خبرها را بهصورت منظم در هر ۱۵ دقیقه منتشر میکند.
با خبر فهام بهروز باشید
اپلیکیشن شهید مقاومت
رئیس هیأتمدیره آرشام سیستم فرتاک درباره اپلیکیشن شهید مقاومت که دیگر محصول این شرکت است میگوید: «نزدیک به یک ماه قبل از سالگرد شهید قاسم سلیمانی یکی از دوستانم مجموعهای از عکسهای سردار را جمعآوری کرده بود و قصد داشت آنها را در یک ربات تلگرامی منتشر کند. وقتی ایده آن را با من درمیان گذاشت، به او پیشنهاد دادم به کار بزرگتری فکر کند و از یک ربات تلگرامی رسیدیم به یک سایت و اپلیکیشن با عنوان «شهید مقاومت». »
سامانه شهید مقاومت، عکسها، فیلمها و وصیتنامههای شهدای حوزه مقاومت را در ایران و پنج کشور یمن، عراق، پاکستان، سوریه و افغانستان و همینطور فیلمها و سخنرانیهای مقام معظم رهبری و دیگر علما را درباره شهدا و مسیر مقاومت، جمعآوری و به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی منتشر میکند. شهید مقامت برای علاقهمندسازی و جذابساختن محتوایش برای نوجوانان، قسمت بازی و سرگرمی نیز برای معرفی شهدا افزوده است.
لاجوردی درادامه میافزاید: «در یک هفته اول راهاندازی این سایت ۱۰هزار مدیا روی آن قرار گرفته است. همه کاربران نیز میتوانند اگر عکس و خاطرهای از شهدای مقاومت دارند، در این سامانه بارگذاری کنند. بهعلاوه اپلیکیشن «شهید مقاومت» فیلمهای ۶۰ثانیهای برای انتشار در شبکههای اجتماعی آماده کرده که بسیار مورد استقبال کاربران قرار گرفته است.»
به اپلیکیشن شهید مقاومت سر بزنید.
ریجانه رادی - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد