به گزارش جام جم آنلاین، ژاپنیها قرن هاست که سرکه سیب را در برنامه صبحانه شأن گنجانده اند. محققان معتقدند استفاده از سرکه سیب به این شیوه فواید طولانی مدتی برای سلامت دارد.
میتوان برای بهره مندی از فواید سرکه سیب، از آن همراه با آب، افزودن به اسموتی ها و مواد خوراکی صبحانه استفاده کرد.
سرکه سیب از سیب تخمیر شده که رشد باکتریها در آن بیشتر است، تولید میشود. باکتریها الکل موجود در سرکه سیب را به اسیداستیک تبدیل میکنند. زمانیکه تمام الکل از بین رود، ترکیب بدست آمده سرکه سیب خواهد بود.
دانشمندان نشان داده اند که همراه با رژیم کم کالری و ورزش منظم، سرکه سیب میتواند به کاهش وزن کمک کند.
افزودن فقط چند قاشق چایخوری سرکه سیب به رژیم غذایی میتواند در کاهش وزن مؤثر باشد.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم