تغذیه سالم

پیشگیری از برخی بیماری‌ های رایج با پیاز

مصرف پیاز به‌دلیل داشتن املاحی مانند کلسیم، سدیم، فسفر و آهن موجب درمان بسیاری از بیماری‌ها شده و از ابتلای افراد به نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.
مصرف پیاز به‌دلیل داشتن املاحی مانند کلسیم، سدیم، فسفر و آهن موجب درمان بسیاری از بیماری‌ها شده و از ابتلای افراد به نرمی استخوان جلوگیری می‌کند.
کد خبر: ۱۳۲۷۷۲۳

به گزارش جام جم آنلاین، پیاز یکی از سبزیجاتی است که مصرف آن در طب‌ سنتی بسیار سفارش شده است و با داشتن موادی همچون گوگرد، قند، کلسیم، سدیم، ید، آهن و فسفر موجب درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی می‌شود. همچنین مصرف پیاز موجب درمان بیماری‌ های عروقی و قلبی می‌شود و از طرفی سیستم دفاعی بدن را برابر حملات میکروب‌ها تقویت می‌کند لذا مصرف آن برای همه افراد به‌ویژه افراد مسن توصیه می‌شود.

بر اساس این گزارش، پیاز نیم‌ پز برای سوختگی‌ها نیز مفید است و از طرفی خوردن پیاز موجب دفع زودتر سنگ کلیه می‌شود. از دیگر مزایای پیاز این است که مصرف آن به‌دلیل داشتن کلسیم استخوان‌ها را تقویت کرده و از نرمی استخوان جلوگیری می‌کند، از طرفی طبق گفته اکثر کارشناسان طب سنتی مصرف پیاز نیم‌پز اسهال را نیز در اسرع وقت درمان می‌کند.

همچنین علاوه بر فواید پیاز، مصرف بیش از حد این ماده می‌تواند مشکلاتی از قبیل سردرد برای افرادی با مزاج گرم، سوزش دل و ترشی دل را در پی داشته باشد.

بر همین اساس، فواید پیاز از مضرات آن بیشتر است و از طرفی زیاده‌روی در مصرف هر ماده‌ای با بروز مشکلاتی برای بدن همراه خواهد بود اما اگر پیاز را در طول هفته و متناسب با وعده‌های غذایی استفاده کنیم، از مبتلا شدن به برخی از بیماری‌های رایج بین مردم جلوگیری کرده‌ایم لذا مصرف آن برای همه افراد مفید است.

منبع: آنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها