نمک: ۴۰ گرم
گوجه فرنگی: ۱۰ کیلوگرم
۱. ابتدا گوجه فرنگی ها را بشویید و بعد از اینکه آبشان گرفته شد، آنها را از وسط نصف کنید و در قابلمهای متناسب با حجم گوجهها قرار دهید.
۲. گاز را روشن و صبر میکنیم تا آب گوجهفرنگیها در بیاید و به جوش بیاید. در این حالت پوست گوجه فرنگی ها خیلی راحت جدا میشود.
۳. بعد از اینکه گوجه ها نرم شدند، زیر قابلمه را خاموش میکنیم و یک توری با سوراخهای ریز را آماده میکنیم.
۴. سپس گوجه ها را از توری رد میکنیم تا پوست و دانهها جدا شود.
۵. دوباره پوره گوجه را داخل قابلمه میریزیم و میگذاریم بجوشد. وقتی جوش آمد نمک را اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا رب به غلظت کافی برسد.
۶. سپس زیر گاز را خاموش میکنیم و وقتی خنک شد آن را در قالبهای مورد نظر میریزیم و فریز میکنیم.
منبع: ایرنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد