به گزارش جام جم آنلاین، سیب زمینی و پیاز معمولا با یکدیگر خریده، نگهداری و پخت میشوند. آگاهی به روشهای نگه داشتن سیب زمینی و پیاز مهم است به علت این که ممکن است بعد از یک خرید تازه و زمانی که به سیب زمینی و پیاز که دو خوراکی پرکاربرد هستند، نیاز دارید ببینید که جوانه زندهاند یا سبز شدهاند.
در بخچال نگه ندارید
مراقب باشید دراولین گام نگه داری سیب زمینی و پیاز ابتدا سیب زمینیهایی که زخمی، فاسد و یا خراب شدهاند را جدا کنید.
سیب زمینی و پیاز فاسد در مدت زمان کمی سریعاً میتواند دیگر سیب زمینیها را فاسد و خراب کند. سیب زمینی و پیاز باید دور از رطوبت نگهداری شوند.
درصورتیکه سیب زمینی در معرض نور و رطوبت قرار بگیرد چروکیده و سبز میشود و خواص غذایی خود را از دست میدهد.
این دو را هیچ گاه داخل یخچال نگهداری نکنید چراکه طعم و ظاهر آن سریع تغییر میکند. از طرفی سیب زمینی اگر در دمای یخچال قرار گیرد نشاسته دروناش به قند تبدیل شده و شیرین میشود.
سیب زمینی را نشویید
بهتر است سیب زمینی ها را تا قبل از استفاده نشویید. خاکی که بر روی سیب زمینیها قرار دارد به خشک ماندن آنها کمک میکند.
مدت زمان ماندگاری مناسب سیب زمینی 2 هفته است اما اگر به درستی شرایط و محیط نگهداری سیب زمینی را محیا کنید این مدت زمان میتواند به 2 و حتی 3 ماه هم برسد. زمان انتخاب سیب زمینی هم دقت داشته باشید سیب زمینی را انتخاب کنید که کاملا سفت و به رنگ روشن هستند.
و سیب زمینی را با باید در محلی خنک و دور از نور خورشید و ترجیحا داخل کابینت که تاریک باشد نگهداری نمایید.
پیازی که در آشپزخانه نگهداری می کنید گاز اتیلن تولید میکند. این گاز اتیلن باعث جوانه زدن سیب زمینی می شود.
اگر می خواهید جلوی جوانه زدن سیب زمینی را بگیرید و مدت زیادی آن را در کابینت نگهداری کنید باید سیب زمینی و پیاز را در دو سبد مجزا نگهداری نمایید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد