فلفل دلمه ای یکی از کم کالری ترین سبزیجات است و به لاغر شدن کمک می کند . از فلفل دلمه میتوان برای پیشگیری از بروز سرطان هم استفاده کرد . در این نوشتارطرز تهیه خوراک فلفل دلمه ای را آموزش می دهیم .
کد خبر: ۵۳۶۲۹۵
مواد لازم :
2عدد فلفل دلمه ای بزرگ
چند شاخه برگ گشنیز
1 عدد پیاز متوسط
3/4 پیمانه نارگیل خرد شده
1 قاشق سوپ خوری تمبر هندی
1 قاشق سوپ خوری تخم خردل
1/2 قاشق سوپ خوری تخم گشنیز
1/2 قاشق سوپ خوری کنجد
1/4 پیمانه بادام زمینی
نمک و فلفل قرمز تند تازه و روغن به میزان دلخواه
برگ گشنیز برای تزئین
طرز تهیه :
1 – فلفل دلمه ای ها را خرد کنید به طوری که تکه های خرد شده درشت باشند و کنار بگذارید , پیاز و برگ های گشنیز را هم خرد کنید .
2 – در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای را به طور جداگانه کمی تفت دهید . سپس آنها را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید .
3 – نارگیل خرد شده را هم همراه با بادام زمینی , فلفل قرمز تازه و تمبر هندی کمی بکوبید . آنها را در ظرفی بریزید , به میزان لازم آب اضافه کنید و بگذارید تا خمیر بپزد و آبکی نشود .
4 – دوباره در تابه کمی روغن بریزید و کنجد , تخم گشنیز و تخم خردل را تفت دهید . حالا پیاز و فلفل دلمه ای و بقیه مواد را اضافه کنید . غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ های گشنیز تزئین کنید .