(فیلم)

آموزش آشپزی / دلمه هفت رنگ

در این قسمت از برنامه آشپزی طرز تهیه دلمه هفت رنگ آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۲۴۷۴۰
آموزش آشپزی / دلمه هفت رنگ

مواد لازم برای تهیه دلمه هفت رنگ:

گوشت چرخ کرده : 1 کیلو گرم ،
برنج پخته شده : 500 گرم ،
لپه پخته :30 گرم ،
آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری،
سبزیجات معطر:200 گرم ،
رب گوجه: 500 گرم ،
فلفل دلمه ای : 3عدد،
سیب زمینی متوسط : 2 عدد،
گوجه فرنگی درشت : 2 عدد،
پیاز متوسط : 3 عدد،
بادمجان : 2 عدد،
ادویه جات : به مقدار لازم،

طرز تهیه : پیاز را به روغن داغ اضافه می کنیم ، زردچوبه ، گوشت و سبزیجات معطر را به تابه اضافه می کنیم و سر تفت می دهیم . برنج پخته شده را به همراه ادویه مخلوط و به مایع دلمه می افزاییم.سپس مواد (مایع ) را داخل دلمه می ریزیم و قسمت فوقانی را روی آن قرار می دهیم و با خلال دندان آن را فیکس می کنیم و داخل قابلمه قرار میدهیم تا به همراه سس بپزد .

طرزتهیه سس: مقداری پیاز داغ ، رب و زردچوبه ( بوی خامی گرفته شود ) عصاره گوشت ،نمک و فلفل سیاه را میگزاریم تا بجوشد .

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان خراسان رضوی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها