مواد لازم:
پودر کاکائو: 100 گرم
کره: 250 گرم
آرد: 500 گرم
آب: 500 میلیلیتر
شکر: 750 گرم
تخممرغ: 4 عدد
بیکینگپودر: 300 گرم
خامه وانیلی: 100 گرم
شکلات تختهای: 300 گرم
روغن گیاهی: 250 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پودر کاکائو، کره، آب و روغن را بجوشانید، سپس داخل یک کاسه بریزید و تکههای شکلات تختهای و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا سرد شود. پس از این مرحله تخممرغها را در ظرفی ریخته و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده، به تخممرغها اضافه کنید و دوباره مواد را خوب هم بزنید. سپس این مواد را به مواد قبلی که شامل پودر کاکائو، کره، روغن و آب بود اضافه کنید و تمام این مواد را به خوبی مخلوط کرده، آنگاه مخلوط را در قالب کیکپزی بریزید و در فر با حرارت 170 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
زمانی که کیک کاملا پف کرد، آماده است.
پس از اینکه کیک کاملا سرد شد روی آن خامه شکلاتی بریزید. در صورت تمایل برای تزئین آن نیز میتوانید از مربای گیلاس یا شکلات سفید رنده شده استفاده کنید.
>> ایران شف
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان