مواد لازم:
آرد: ۲۷۵ گرم
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۲ عدد
کره ذوب شده: ۱۷۵ گرم
شکر قهوهای: ۵۰ گرم
عسل طبیعی: ۲۵۰ گرم
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱/۵ قاشق چایخوری
مخلوط زنجبیل و جوز هندی: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۶ درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن میکنیم.
- کره و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و هم میزنیم تا جایی که شکر آب شود، سپس از روی حرارت برمی داریم.
- نیمی از عسل را به شکر اضافه کرده و هم میزنیم.
- بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و ۲ بار الک میکنیم.
- زنجبیل و جوز هندی را به آرد اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم. سپس وسط آرد را گود کرده مایه عسل آماده شده، تخم مرغها و شیر را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.
- گردوهای خرد شده را به مایع کیک اضافه میکنیم.
- قالب کیک را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی میپوشانیم و مایع کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۱ ساعت درون فر قرار میدهیم.
- الباقی عسل را با دارچین خوب مخلوط میکنیم.
- کیک را از فر خارج کرده و سطح کیک را سوراخهای کوچکی با خلال ایجاد میکنیم، سپس مخلوط عسل دارچین را کاملاً درون سوراخها و روی کیک میریزیم.
- کیک عسل را پس از سرد شدن از قالب خارج کرده، با گردو تزئین میکنیم.
نکته:
- برای آنکه گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک، آنها را در کمی آرد میغلتانیم.
>> نون و آب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
ممنونم
خسته نباشید