در سه ماهه اول بارداری زعفران نخورید!

مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد زنان باردار، در طول مدت حاملگی و بویژه در سه ماهه اول به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند.
کد خبر: ۵۵۳۸۱۳

زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و احتمال سقط کودکشان را در پی خواهد آورد.
به گزارش گوگل هلث، دانشمندان با آزمایش روی 150 زن باردار دریافته‌اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف میکنند جان کودکشان را به خطر  می‌اندازند و خود نیز دچار زایمان زودرس می‌شوند.
نتایج این تحقیق پژوهشگران حاکی است که زرشک و بویژه زعفران، همچون دارویی سبب انقباض عضله‌ها می‌شود و مصرف آنها تنفس مادران را با مشکل روبرو میکند.
>> باشگاه خبرنگاران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها