بفرمایید رول بادمجان

بادمجان بر خلاف آنچه مشهور است، نه تنها بی‌بو و بی‌خاصیت نیست، بلکه خواص بسیار دارد. بادمجان، کم کالری اما سرشار از ویتامین و مواد مغذی است و غذایی مناسب برای کسانی است که می‌خواهند وزن کم کنند.
کد خبر: ۵۵۵۸۹۸

 

مواد لازم

بادمجان ورقه شده بلند: به میزان دلخواه

اسفناج: ۵۰گرم

زیتون سیاه خرد شده: ‌۱۰۰گرم

پنیر فتا: ‌ ۱۰۰گرم

پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری

نمک، ‌پاپریکا، ‌ پودر سیر: به میزان لازم

کاپاریس: ۳ قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری

 

مواد سس:

آب گوشت: ‌ یک پیمانه

رب: ‌۲ قاشق سوپخوری

پیاز داغ: ‌ یک قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای رنده شده: ۲ قاشق سوپخوری

سیر سرخ شده: یک قاشق چایخوری

روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری

نمک، ‌فلفل و ادویه‌های دلخواه

 

روش تهیه:

در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن، در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

 

روش تهیه مواد میانی رول:

۱ –پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس و جعفری و دیگر مواد مخلوط کنید.

۲ –از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

۳ –با کمک خلال دندان آن‌ها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

۴ –سس را به این ترتیب آماده کنید: رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

۵ –ادویه‌های دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

۶ –سس را روی رول‌ها قرار داده، در فر تنظیم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

>> خانه‌داری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها