دستور پخت:
ابتدا گوشت مرغ را با پیاز دو بار چرخ کنید.
آرد، تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید (میتوانید از آرد نخودچی هم استفاده کنید).
ژامبون، قارچ و فلفل دلمهای را خرد و آماده کنید.
گوشت چرخ شده را روی یک سطح صاف که با سلفون پوشیده شده، پهن کنید و مواد خرد شده را روی آن بریزید و به کمک سلفون رول کنید. (حدود یک ساعت به همان صورت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد).
مقداری روغن در یک تابه بریزید و رول مرغ را سرخ کنید (طوری که همه قسمتهای آن سرخ شود).
در ظرف را ببندید تا مواد با حرارت کم، سرخ و مغز پخت شود.
زرشک را هم کمی با گردو تفت دهید.
رول سرخ شده را در یک دیس مناسب بگذارید تا کمی خنک شود. سپس برش حلقهای بزنید و با زرشک و گردو، روی آن را تزئین و با زیتون، خیارشور و نان سنگک میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد