دستور پخت:
ابتدا گوشت مرغ را با پیاز دو بار چرخ کنید.
آرد، تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید (میتوانید از آرد نخودچی هم استفاده کنید).
ژامبون، قارچ و فلفل دلمهای را خرد و آماده کنید.
گوشت چرخ شده را روی یک سطح صاف که با سلفون پوشیده شده، پهن کنید و مواد خرد شده را روی آن بریزید و به کمک سلفون رول کنید. (حدود یک ساعت به همان صورت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد).
مقداری روغن در یک تابه بریزید و رول مرغ را سرخ کنید (طوری که همه قسمتهای آن سرخ شود).
در ظرف را ببندید تا مواد با حرارت کم، سرخ و مغز پخت شود.
زرشک را هم کمی با گردو تفت دهید.
رول سرخ شده را در یک دیس مناسب بگذارید تا کمی خنک شود. سپس برش حلقهای بزنید و با زرشک و گردو، روی آن را تزئین و با زیتون، خیارشور و نان سنگک میل کنید. (جام جم سرا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد