برای نگهداری، زعفران را نسایید

زعفران از جمله ادویه‌های گران است، اما در خوشمزه کردن غذا‌ها نقش موثری دارد. با این حال، اگر آن را به طور ساییده شده برای مدت طولانی نگهداری کنید طعم و عطرخود را از دست می‌دهد. این نوشتار کوتاه روش نگهداری از این ادویه معطر را یادآور می‌شود.
کد خبر: ۵۵۸۹۷۱

 

زعفران باید دور از نور و رطوبت باشد. بهتر است نگهداری زعفران در ظرف شیشه‌ای یا فلزی در بسته بوده و در حرارت معتدل نگهداری شود. 
با توجه به اینکه اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگهداری نامناسب، به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن کاسته می‌شود و مرغوبیت آن از دست می‌رود. 
چون مواد معطر گیاه یعنی اسانس در حالت پودر شده، بسیار سریع‌تر از پودر نشدهٔ آن تبخیر می‌شود، بهتر است زعفران را تا موقع مصرف پودر نکنیم و یا در صورت پودر کردن در ظرف در بسته نگهداری کنیم. 
 
>> آشپزی آنلاین

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها