مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
گردو : ۳ قاشق سوپخوری
کشک : ۲ فنجان
نعناع : ۱ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
نمک : قدری
طرز تهیه
گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط و کوفته ریزه درست میکنیم .
روغن را در ظرفی میریزیم و روی شعله میگذاریم . داغ که شد کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم ن و عناع را روی کوفته میریزیم و کمی تفت میدهیم و یک قاشق مربا خوری زرد چوبه به آن میزنیم و یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته میریزیم و پیاز داغ را اضافه میکنیم .
بعد از چند جوش که آب کوفته نصف شد، کشک را به آن مخلوط میکنیم بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی شعله بر میداریم و کمی گردو به آن مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم و کمی هم گردوی خرد کرده روی آن میپاشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد