دلمه برگ مو شیرین

هنوز هم برای پختن دلمه برگ مو دیر نشده ، امروز طرز پخت دلمه برگ مو را با چاشنی شیرین آموزش می دهیم برای آن دسته از مخاطبان که غذاهای شیرین دوست دارن.
کد خبر: ۵۶۷۳۹۶

مواد لازم:

برگ مو: 300 گرم

‌‌ گوشت چرخ‌کرده: 400 گرم

‌ سبزی (جعفری، شوید، ریحان، نعنا)‌

لپه: 150 گرم

پیاز: 2 عدد

برنج: 3 پیمانه

روغن: به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لاز

سرکه: به مقدار دلخواه،

شکر: به مقدار دلخواه


طرز تهیه:

1)‌ در ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، می‌جوشانیم و در آبکش می‌ریزیم.

2)‌ پیازها را خرد کرده و تفت می‌دهیم و سپس گوشت و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و کمی به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

3)‌ لپه را می‌پزیم و بعد از سرد شدن همراه برنج به سایر مواد اضافه می‌کنیم.

4)‌ سبزی‌ها را خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

5)‌ برگ مو را داخل آب‌جوش به مدت یک دقیقه می‌جوشانیم، بعد از آن آبکش کرده حالا مواد را داخل برگ مو ریخته و می‌پیچیم و بعد برگ موها را داخل قابلمه روی هم می‌چینیم و حدود نصف لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و بعد از آنکه آب جوش آمد حرارت را کم کرده و حدود یک‌ساعت دم می‌گذاریم.در صورتی که مایل باشید می‌توانید به‌جای آب، دلمه‌ها را در مخلوطی از سرکه و شکر (به عنوان چاشنی)‌ گذاشته تا دم بکشد. این بستگی به ذائقه شما دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها