مواد لازم:
	
	اسپاگتی رشتهای: 500 گرم
	
	سوسیس: 4 عدد خرد شده
	
	پیاز ریز شده: 2 عدد
	 
	سیر ریز شده: 4 حبه
	
	فلفل دلمه سبز: 2 عدد ریزشده
	
	روغن زیتون: نصف فنجان
	
	گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده: 4 عدد
	
	رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
	
	آب: یک لیوان
	
	زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
	
	پودر فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری
	
	نمک: به مقدار لازم
	
	 پنیر پیتزای رنده شده: یک لیوان
	
	طرز تهیه:
	اسپاگتی را در آبجوش میپزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد میریزیم تا به هم نچسبند و کنار میگذاریم تا آب آن کاملا برود.
	
	 سوسیسها را به صورت حلقهای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه میکنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده و سوسیسها را  در روغن سرخ میکنیم. سپس سیر، پیاز و فلفل دلمهای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم میزنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
	
	 گوجه فرنگیهای رنده شده، 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط میکنیم.
	
	سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، زردچوبه، پودر فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده. مواد به دست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت میجوشانیم تا کمی غلیظ شود.
	
	اسپاگتیها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده میریزیم.
	
	ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر میگذاریم.
	
	بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین میکنیم.