مواد لازم :
موز : 3 عدد
تخم مرغ : 3 عدد
پودر ژلاتین :2 قاشق غذاخوری
شیر : 2 لیوان
شکر : 100 گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
نصف لیوان آب را با ژلاتین بن ماری می کنیم موز ها را پوست کنده ودر ظرفی می کوبیم با چیزی غیر از فلزی که موزها سیاه نشود وسپس تخم مرغها وشکر ووانیل را با هم زن می زنیم تا غلیظ شود.
شیر را گرم کرده وژلاتین بن ماری شده را هم به مواد هم زده اضافه می کنیم.
سپس شیر گرم شده را کم کم می افزاییم و بعد مواد را به موز ها اضافه می کنیم وهم می زنیم وسپس خامه را اضافه کرده وخوب هم زده ودر قالب می ریزیم ودر یخچال قرار می دهیم .
آموزشگاه نگارشید/مریم نادعلی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است