مواد لازم برای چهار نفر:
گوجه نسبتا درشت، ۴ عدد
قارچ ریز خرد شده، چند عدد
پنیر پیتزا، ۱۰۰ گرم
پوره سیبزمینی، یک فنجان
تخممرغ، ۴ عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
ابتدا قسمت بالای گوجهها را یک برش حلقهای زده و به آرامی داخل آن را خالی کنید. طوری که به دیواره و کف گوجه آسیبی نرسد و سوراخ نشود. بعد کمی به آن نمک بپاشید. پنیر رنده شده را با قارچ خردشده مخلوط کرده و گوجهها را تا نیمه، از قارچ و پنیر پر کنید. بعد روی آن کمی پوره سیبزمینی بگذارید. مقدار پوره نباید گوجه را پر کند و باید جا برای تخممرغ بماند. قبل از شکستن تخممرغها، برای هر گوجه تکهای کاغذ آلومینیومی آماده کرده و گوجهها را روی آنها قرار داده و سینی فر را چرب کرده و روی مواد هر گوجه یک عدد تخممرغ بشکنید و آرام کاغذ را برای گوجهها به صورت قالب درآورید، طوری که روی گوجهها پوشیده نشود. فر را که قبلا گرم کردهاید روی ۱۷۵ درجه قرار داده و گوجهها را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته و صبر کنید تخممرغها کاملا بسته شود. آنها را از فر در آورده و روی آنها فلفل یا گلپر بپاشید و سرو کنید. نوش جان
>> چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: