مواد لازم:
گوشت گوساله =۱۳۰ گرم
پیاز= ۱۰ گرم
قارچ= ۲۰ گرم
پنیر پیتزا= ۸۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه نان:
آرد=۱۰۰ گرم
تخممرغ=یک عدد
شکر=نصف قاشق مرباخوری
نمک=نصف قاشق چایخوری
کره=۳۰ گرم
مواد لازم برای سس:
گوجهفرنگی=۳ عدد
نمک، فلفل و ادویه= به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ:
بر روی گوشت گوساله ادویه بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشتها را قطعهقطعه کنید. نانهای آماده شده را با مقداری سس گوجهفرنگی و پنیر بپوشانید. گوشتها را روی آن قرار داده و روی آن پنیر، پیاز و قارچ بریزید. ساندویچهای آماده شده را در فر با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.
طرز تهیه نان:
مواد لازم برای تهیه نان را با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب مستطیلی شکل بریزید و داخل فر قرار دهید. درجه فر را روی ۲۶۰ تا ۲۸۰ درجه فارنهایت بگذارید و به مدت ۱۲ دقیقه خمیر را درون فر بپزید.
طرز تهیه سس:
ابتدا گوجهفرنگیها را رنده کنید. سپس آنها را درون قابلمه ریخته و بر روی اجاق با حرارت کم قرار دهید و آرام هم بزنید. نمک، فلفل و ادویه را به آن اصافه کنید.
سس آماده است، نان آماده است، مواد ساندویچ هم آماده است... میماند سلیقه شما در گذاشتن مواد درون نان و ریختن سس روی آن. نوش جانتان.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان