ساندویچ خانگی بخورید: «ماشروم برگر»

مواد لازم: قارچ حلقه شده 4 عدد|سرکه بالزامیک 1/4 پیمانه|روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری|ریحان خشک 1 قاشق سوپخوری|پونه 1 قاشق سوپخوری|پودر سیر 1 قاشق سوپخوری|نمک و فلفل به میزان لازم|پنیر پرولون رنده شده یک تکه (28 گرم).
کد خبر: ۶۵۷۷۳۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

1 . برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.
3 . گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
4 . قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.
5 . متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.
6 . برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.
7 . قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.)|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها