طرز تهیه:
سیر را شسته، خشک میکنیم و کمی نمک به آن زده، در یک قطعه کاغذ فویل میریزیم و میپیچیم. بعد آن را روی پنجره وسط فر با حرارت ملایم قرار میدهیم، مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه باید در فر بماند تا کاملا پخته و نرم شود. سیر پخته شده را در ظرفی میریزیم و با ماشین پوره یا هر وسیله دیگری که در دسترس است، آنرا کاملا نرم میکنیم.
سبزی را تمیز کرده، میشوئیم و در آبکش میریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود. بعد در حوله تمیزی آنرا کاملا خشک میکنیم و به صورت ریز خرد مینمائیم. سبزی را به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم. کنار نان را با کارد تیزی چاک میدهیم و کمی از خمیر داخل نان را خارج میکنیم. قسمتی از سیر را داخل نان میریزیم و با لبه کارد آن را صاف میکنیم تا سطح داخلی نان با سیر آغشته شود، مقداری سبزی خرد کرده روی آن میریزیم و یک ورقه ژامبون یا کالباس روی سبزی قرار میدهیم. روی ژامبون یک ورقه پنیر میگذاریم و ساندویچها را در سینی فر قرار میدهیم. بعد سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتیگراد میگذاریم. کافی است که پنیر کمی آب شود، ساندویچ را گرم مصرف میکنیم. معمولا استفاده از گوجه فرنگی در انواع به همراه کاهو با ذائقه ایرانی سازگار است.|سوالی
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد