مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۱۰ عدد
شکر یک لیوان سر خالی
نشاسته ۲ قاشق سر صاف
گلاب و زعفران مقدداری
روغن آب کرده یک قاشق
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغها را میزنیم بعد شکر را اضافه میکنیم و آنقدر به هم میزنیم تا کاملا صاف شود. یعد نشاسته را اضافه میکنیم سپس گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و اضافه میکنیم و تمام مواد را مخلوط میکنیم. روغن را داخل قابلامه ریخته حرارت را ملایم کرده و همه مواد را داخل آن میریزیم و مرتب هم میزنیم تا کامل پخته شود وخط قاشق روی آن بماند. بعد از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف میریزیم و پس از سرد شدن روی آنرا با پودر نارگیل تزیین میکنیم.
توجه داشته باشید که اگر حلوازرده را از مغازهها میخرید، حالت ترک ترک، رنگی مات و کدر، و سفتی آن نشانه خرابی و فاسد بودن آن است. حلوازرده کمی سفتتر از فرنی است و هنگام قاشق زدن اندکی هم مانند حلیم کش میآید.
چه نشاسته ای استفاده میشه؟نشاسته گل یا ذرت؟؟ممنون میشم جواب بدید