مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور= ۳ بسته
خرما =۵۰۰ گرم
کنجد= ۳ قاشق غذا خوری
گردوی پودر شده =۳ قاشق غذاخوری
هل آسیاب شده =نصف قاشق مربا خوری
دارچین= نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل= ۳ قاشق غذاخوری
گلاب =۳ یا چهار قاشق غذاخوری
پودر پسته، پودر نارگیل، کنجد، ترافل رنگی برای تزیین= به میزان لازم
کاغذ مخصوص شکلات
طرزتهیه:
بیسکوییتها را در غذا ساز پودر میکنیم. پوست و هسته خرما را گرفته، با چنگال خوب نرم میکنیم. تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم. از مواد به اندازه گردو برداشته و در دست به حالت توپ درمیاوریم. به دلخواه در کنجد و پودر پسته و پودر نارگیل یا ترافل میزنیم و در کپسول شکلات قرار میدهیم. میتوان از شکلات آب کرده سفید و سیاه برای تزیین هم استفاده کرد.
بهتر است برای اینکه مواد به دست نچسبد در یک کاسه کمی آب و گلاب را مخلوط کنید و دست را با این محلول مرطوب کرده و توپکها را درست کنید.
>> آشپز آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ