مواد لازم:
آرد برنج ۳ قاشق سوپخوری
آرد نشاسته ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب یک قاشق سوپخوری
خامه ۲ قاشق سوپخوری
انبه ۱ عدد
کره ۲۵ گرم
طرز تهیه:
آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید. گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود. بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود. خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و بگذارید درون یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.