فرنی انبه، مخصوص سفره افطار

برای سفره افطار روزه‌داران، سرآشپز ما امروز طرز تهیه دسری به نام «فرنی انبه» را آموزش می‌دهد. مواد لازم و روش پخت آن را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۵۸۵۳۰۴

 

مواد لازم: 
 
آرد برنج ۳ قاشق سوپ‌خوری
آرد نشاسته ۱ قاشق سوپ‌خوری
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب یک قاشق سوپ‌خوری
خامه ۲ قاشق سوپ‌خوری
انبه ۱ عدد
کره ۲۵ گرم
 
طرز تهیه: 
 
آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید. گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود. بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود. خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید درون یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
رویا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
۰
۰
خیلی توضیحات مختصر بود
از ایران بزرگ می‌هراسن

امیر دریادار شهرام ایرانی در گفت‌وگو با روزنامه «جام‌جم» به مناسبت روز ملی جزایر سه‌گانه مطرح کرد

از ایران بزرگ می‌هراسن

نیازمندی ها