موادلازم (برای ۸ نفر):
شکر: یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ : یک و یک چهارم پیمانه
شیر نارگیل (آب نارگیل): یک و نیم پیمانه
پودر نارگیل : یک قاشق چایخوری
تخممرغ: شش عدد
طرز تهیه:
ابتدا یک پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آب سرد را درون قابلمهای روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا شکر آن حل شود. سپس حرارت را زیاد کنید و بدون اینکه مخلوط را هم بزنید به مدت ۱۰- ۸ دقیقه بگذارید بجوشد. کارامل آماده شده را درون یک قالب گرد، به ابعاد ۲۰ سانتیمتر کف و ۶ سانتیمتر عمق بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد و سفت شود.
فر را از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خامه، شیر نارگیل و وانیل را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا داغ شده و حبابهای ریزی روی مخلوط ایجاد شود، سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
در ظرف بزرگی تخممرغها را با باقیمانده شکر خوب مخلوط کرده و سپس بآرامی مخلوط خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط بدست آمده را درون قالب کیک بریزید و قالب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید.
درون ظرف مخصوص فر، آب جوش بریزید. قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفت شده و خودش را بگیرد حرارت دهید.
قالب را از درون فر و سپس از درون آب بیرون آورید و بگذارید خنک شود. روی کرم کارامل را بپوشانید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.
برای انتقال دسر به ظرف مورد نظر ابتدا دور و زیر دسر را با یک چاقوی نازک شل کنید سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید
>> آسمونی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: