مواد لازم:
سینه مرغ آب پز: نصف یک عدد
تخممرغ آبپز: یک عدد
سیبزمینی آبپز: یک عدد متوسط
هویج: یک عدد متوسط
خیار شور: ۲۰۰ گرم
کنسرو نخود فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده کمچرب: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: کمی
طرز تهیه:
* تخممرغ و سیبزمینی آبپز را رنده کنید.
* گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کردهاید ریش ریش کنید.
* هویج را هم که در کنار تخممرغها نیم پز کردهاید پوست گرفته و رنده کنید.
* خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخودفرنگی به مخلوط بیفزایید.
* در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
* بهتر است پیش از سرو، بگذارید الویه ۲۰ دقیقه بماند تا جا بیفتد.
>> صنایع غذایی ایران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد