مواد لازم برای ۴ نفر
برنج: ۴ پیمانه
مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۱ عدد، نگینی ریز شده
گوجه فرنگی: ۵ تا ۴ عدد رنده شده
تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
رازیانه: ۱/۲ قاشق چایخوری
زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه نکوبیده: ۱ قاشق مرباخوری
میخک درسته: ۳ تا ۵ عدد
چوب دارچین: ۲ عدد
هل درسته: ۵ دانه
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله ۱ – تکههای مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود به طوری که آب آن تمام نشود.
مرحله ۲ – مرغها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. (ادویههای درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد).
مرحله ۳ – تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.
مرحله ۴ – برنج را که از قبل شسته و خیس کردهاید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.
مرحله ۵ – مرغها را بهمراه ۱ قاشق چایخوری از ادویههای آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.
>> آشپزفوریو
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: