غذای عربی: مجبوس

مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی است که از مخلوط پلو با ادویه‌های مختلف به همراه مرغ درست می‌شود. با درست کردن این غذا طعم و مزه‌ای متفاوت را تجربه می‌کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۵۹۰۸۳۴

مواد لازم برای ۴ نفر

 برنج: ۴ پیمانه
 مرغ: ۴ تکه
 پیاز: ۱ عدد، نگینی ریز شده
 گوجه فرنگی: ۵ تا ۴ عدد رنده شده
 تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
 رازیانه: ۱/۲ قاشق چایخوری
 زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
 فلفل سیاه نکوبیده: ۱ قاشق مرباخوری
 میخک درسته: ۳ تا ۵ عدد
 چوب دارچین: ۲ عدد
 هل درسته: ۵ دانه
 زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
 نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله ۱ – تکه‌های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود به طوری که آب آن تمام نشود.

مرحله ۲ – مرغ‌ها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. (ادویه‌های درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد).

مرحله ۳ – تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۴ – برنج را که از قبل شسته و خیس کرده‌اید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.

مرحله ۵ – مرغ‌ها را بهمراه ۱ قاشق چایخوری از ادویه‌های آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.

>> آشپزفوریو

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها