مواد لازم برای ۴ تا ۶نفر:
بادمجان متوسط: ۲ عدد پوست کنده و حلقهحلقه
پیاز بزرگ: یکعدد، ساطوری
گوشت سردست گوسفند: یک کیلو، خرد کرده
ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یکدوم قاشق چایخوری
پودر جوز هندی: یکدوم قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان دلخواه
گوجهفرنگی بزرگ: ۳ عدد حلقهحلقه
برنج خیسانده: ۲ پیمانه
آب جوش: ۲ پیمانه
روش تهیه:
۱. ورقههای بادمجان را نمک پاشیده و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخآب آن خارج شود، سپس آنها را شسته و خشک کنید. یکچهارم پیمانه روغن مایع را روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف بادمجان را ۸ دقیقه در آن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن آنها را گرفته و کنار بگذارید.
۲. پنج قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. شعله را کم کرده و گوشت و ادویه را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید. هرگاه احساس کردید شعله کم است و ممکن است گوشت آب بیندازد، شعله را کمی زیاد کنید.
۳. دو پیمانه آبجوش را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و گوشت را با شعله کم ۲ تا ۳ ساعت بپزید تا نرم شود. اگر روی آب کف گوشت جمع شد، با کفگیر آن را بگیرید. در پایان زمان پخت باید یکدوم پیمانه آب باقیمانده باشد. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
۴. برنج را به روش معمول آبکش کنید، سپس کف و دور یک قابلمه متوسط را چرب کرده و گوجهفرنگی را ته آن بچینید. به ترتیب پلو، مایهگوشت و بادمجان را لایهلایه بچینید تا مواد تمام شود. یک چهارم پیمانه آب روی پلو ریخته و در قابلمه را ببندید. حداقل ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط آن را بپزید تا برنج دم بکشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: